Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Robert


Jag önskar att jag kunde berätta en historia som tog Dig tillbaka

Jag önskar att jag kunde
berätta en historia
som tog dig tillbaka

ditt sprudlande leende
som du gav mig
kommer föralltid
vara evigt

även om du inte kan visa det längre

Dina små fotsteg,
som inte hade börjat vandra
vill till slutet alltid,
beröras av mitt hjärta.


Varje gång någon nämner Ditt namn-ty det är Ditt

ser jag dig...le....




Fri vers av Heiven
Läst 268 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-04 11:08



Bookmark and Share


  thyra
Vemodsvackra ord! Fint!
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Heiven
Heiven