Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guld*att*ni*finns!

Ni, som ständigt på sidan finns
skriver kommentarer och applåderar texter
dag ut och dag in, utan er vore sidan så tom och trist!

Det är ju ni, som ger sidan plus och glans
att ni håller ut och ger ris, som ros
utan er sidans glädje for sin kos
ja någon helt annanstans...

Utan era kommentarer kunde man lika gärna
sïtta hemma på sin kammare och för byrålådan skriva
det är ju just det där, som ni gör här, som så gott för
oss skrivare bär, så hjärligt tack för att just ni är här!







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-04 12:28



Bookmark and Share


  Paulus Johannes Allaverdi
gillar!
2010-04-04

  En strimma av guld
Tack själv och för att du förgyller min tillvaro med dina härliga texter. Du är en riktig glädjespridare och en god människa.
2010-04-04

  Christine Sabel
Tackdetsamma!
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt