Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Land utan vägar

 

när landet blir väglöst
finns inga fler beslut att fatta
inga val att träffa

om det bär utför
så välan
men underbar är utsikten
oskymd

från branten




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-04 21:35



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Jag gillar också språkbruket och min känsla blir försoning med livet just som det är på gott och ont.
2010-04-04

  aol
gillar även jag språkbruket,
denna dikt talar till mej
jag lyssnar, hattlyft verkligen,
2010-04-04

  Ingela Svenson VIP
Snyggt tänkt och snyggt beskrivet!
2010-04-04

  Lili Samuelsson VIP
lysande, gillar innehållet och språkbruket, särskilt i

"om det bär utför
så välan
men underbar är utsikten
oskymd

från branten"

mums och godispoesi
2010-04-04

  Larz Gustafsson VIP
Som den från Berchtesgaten...
2010-04-04

  Larz Gustafsson VIP
Kortvarig dock.
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger