Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avskedets hjärtslag



Vi stod i ett hav utav vit eld,
tusentals fallna stjärnor
Omlindande i varandras sorg,
från två bultande hjärtan
Solen dog till en blodröd horisont
och näktergalen förlorade sina fjädrar

Vi slöt vår längtan,
i en sista kyss













Fri vers av Baystream
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-04 23:33



Bookmark and Share


  Hawk
Rackarns bra!
får mig att tänka på,
stark som döden är kärleken...
2010-04-07

  Popcorntankar
Aj!
2010-04-05

    Herr Ångest
Oo hjärtskärande..

Ett passionerat språkbruk och med ord som målar hjärtats horisont i blodröda och skarpa penseldrag.

Snyggt!
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream