Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Forskarna har nu insett att ramsor och rim de håller hjärnan i trim! Ja jag låter kanske grym, men de gör hjärnan till ordens bästa gym!


Varning! Rim på gång!

Det lärde jag mig först för så där
fem år sen att den största högsta
lyckan om den en når och om man då skall
försöka beskriva och förklara den, det inte alls går.

Inte heller lätt att berätta att tystnaden den kan ge så
mycket inte bara vila, utan där kan man hitta ett nytt
stycke i sitt inre, som man aldrig sett eller ens anat förr
det var, som att till en annan värld ha öppnat en ny dörr.

Och att lyckan och tystnaden ihop kunde bli ett sånt
scoop det kunde jag aldrig ana, men när jag hörde inom
mig glädjeropets clou, då kom jag både till tro och ro!








Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-05 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt