Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslan

Känslan finns där


Hur många kan säga att dom har upplevt sann glädje
Ovillkorlig, absolut total kärlek?
Hur många människor på jorden kan säga att dom har varit

Lyckliga?

Jag kan det


Tack vare dig, och
Tack vare er
Är jag den lyckligaste människan på jorden

Jag vet det
Och jag är tacksam
För alltid, för allting



Att leva är något man måste lära sig, och
Jag lär mig
Jag vet hur man tar sig igenom
Jag har gjort det

Och jag är tacksam, jag älskar livet

Ändå
Finns känslan där

När jag blundar, tänker på allt
tänker på dig

Då finns känslan

önskan

om att aldrig någonsin,

öppna ögonen igen






Fri vers av L. a. Lorentzon
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-05 02:31



Bookmark and Share


  C.D.A.H
Tydlig, beskrivande, ärlig. Väldigt bra vännen:)
2010-04-17
  > Nästa text
< Föregående

L. a. Lorentzon
L. a. Lorentzon