Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapten

Det finns tankar
som aldrig borde blivit sagda

och det finns sagda saker
som säkert aldrig ens borde ha tänkts

Det finns hönor
som inte borde döpts till Agda

och det finns skepp
som kanske aldrig borde ha
sänkts

men allt som krävs
för att skapa en plan för att förstöra världen

är viljan att förändra


och bästa sättet att falla

är att titta för mycket var man går


snabbaste sättet att dö

är att vara rädd för döden





och ibland måste man bli riktigt fet

för att inse hur smal man kunde varit




Fri vers av L. a. Lorentzon
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-08 23:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
True, true. Du skriver jätte bra Linus, älskar hur du lyckas få ett bra flyt i texten.
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

L. a. Lorentzon
L. a. Lorentzon