Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri

Fri som vinden
Inte Ett hinder
Jag tappar mitt förstånd,
det finns nog kvar

när jag kommer tillbaka

Det är dags att försvinna
bli rebell,
och ta vara på den ungdom

jag i morgon kommer sakna

Att vara galen är att tänka på ett annat sätt
Att vara smart
är inte alltid att ha rätt

Nejmen se där!
Det där rimmet blev ganska fett


Jag ler förnöjt,
hör hur brasan sprakar
Somnar sött

med hopp om att kanske till och med få vakna




(Tillägnad Carro. För att (: )




Fri vers av L. a. Lorentzon
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-19 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L. a. Lorentzon
L. a. Lorentzon