Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Digi-Haiku


Ständig utveckling
Digitalt Halleluja!
Binär slavtanke




Bunden vers (Haiku) av Almagrundet
Läst 344 gånger
Publicerad 2005-11-07 13:12



Bookmark and Share


  Cris
Slav under den ständiga utvecklingen i det digitala är vi alla. Halleluja!
2005-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet