Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min morbror fyller år idag... 56 år fyller han. För 5:e året i rad firar vi hans födelsedag på kyrkogården.


Ja må han leva

Jag har precis vaknat
Tog mig lite sovmorgon idag när jag var ledig för en gång skull
Ska strax duscha och klä mig sen kommer jag

Måste bara förbi affären och köpa en bukett blommor till dig
Och så måste jag komma ihåg att ta med vitpepparn

Ja, blommorna är ju till dig, inte till hararna
Det har iofs varit en hård vinter, de kanske skulle behöva lite extra mat

Blommor... Jag önskar jag kunde köpa en stor tårta och en fin present istället
Det är ju trots allt din födelsedag idag

Jag önskar att du bodde kvar i ditt hus
Huset där det nu bor massa andra människor

Jag önskar att vi återigen kunde sitta i ditt kök
Köket där det nu sitter massa andra människor

Jag önskar att jag fick prata med dig igen
Se dig igen
Krama dig igen
Skratta med dig en sista gång

Men vad hjälper det att önska att saker var annorlunda
Klockan går inte att vrida tillbaka

Jag kommer aldrig mer få se dig
Aldrig mer krama dig
Aldrig mer skratta med dig åt dina grova skämt

Jag kommer aldrig mer få höra dig säga
"Maria, OM någon i din familj har hjärna så är det du, men bara OM"

Så många gånger du sagt de orden
Så många gånger vi skrattat åt dem
Jag skulle ge vad som helst för att få höra dem en enda gång till

Jag skulle ge vad som helst för att få chansen att säga farväl

Grattis på födelsedagen min älskade morbror
Jag saknar dig!




Fri vers av Muppetto
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-05 12:09



Bookmark and Share


  aol
o vilken fin hyllning till din morbror
2010-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Muppetto