Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Jesus nu stod inför ”stora rådet”




Om Jesus nu stod inför ”stora rådet”
För, ja om det nu var felräkning på 8 år
Och han var 32 år då
Så var det väl 1986 år sen eller nåt

Det måste nästan funnits med
Även folk i stora rådet
Som förundrats över en 12 årig pojke
20 år tidigare….

En 12 årig pojke som var snickarlärling
Hos sin far
Men som fick folk att häpna över sin visdom
Vad tänkte dom som såg

Om dom tänkte alls….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-05 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO