Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärta att vinna

Ligger i ett varmt och skönt melonbad,
och tänker på någon som gör mig glad.
En kvinna som får mig att må väldigt bra,
som har allt som jag vill ha.
Hon har fått mitt hjärta att pulsera,
och nu vill jag bara ha mera.
Jag vill bara vara nära dig,
så jag kan visa vad du betyder för mig.
Ta mig till sjunde himlens atmosfär,
bara jag får vara där du är.
Du har väckt ett hjärta som sov så hårt,
nu börjar något väldigt svårt.
Hur ska jag lyckas att vinna,
hjärtat hos alla tiders kvinna.




Fri vers av Jimmie Tschander
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-05 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jimmie Tschander