Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill och för att


För att kunna se i morgon också
För att kunna höra världen i framtiden

Jag vill kunna gråta som vanligt nästa vecka
Jag vill kunna le någon gång mer framöver

För att Du ska ha någon att krama inatt när du somnar
För att Du ska ha någon att se filmerna med nästa helg

Jag vill kunna vakna som vanligt
Jag vill kunna vara som vanligt

Jag vill och för att…
Självklarheter i en stor värld,
som inte ens jag är värd
att få smaka

Jag slåss mot tiden,
vassa svärd och kalla moln
Somnar och hoppas
Vaknar och inser
att denna dag ser ut som gårdagen

Jag skär inte för uppmärksamhet
Jag skär inte för att jag vill dö
Jag skär inte för att du ska ha dåligt samvete
Jag skär mig för att överleva




Fri vers av LadyM
Läst 221 gånger
Publicerad 2005-11-07 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyM
LadyM