Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Screwdriver och en helt vanlig dag


Börjar min dag med en screwdriver
Bara en dag som alla andra
Tar min tablett
Sväljer
Känner den lägga sig som bomull i själen
Lägger locket på
Stänger av
Vill inte se mer
Höra mer

Omgivningens färger bränner mig som envist stålröda laserstrålar
Omgivningens skratt slår mitt huvud i väggen om och om igen
Rädd för vad som hända sen
Bättre bränd och sönderslagen,
än att vara uttittad, utelämnad och ensam

Jag slår i förebyggande syfte
INNAN något händer
Något jag inte kan kontrollera
Jag skriker INNAN de säger något
Det de säger kommer i alla fall att skära som knivar i mitt öra

Lägger mig ner en stund
Vilar inför kommande ronder
Tar en till screwdriver och lämnar långsamt världen




Fri vers av LadyM
Läst 233 gånger
Publicerad 2005-11-07 12:35



Bookmark and Share


  S.C.
haha fan det ligger nått komiskt io det hela.. vackert utfört min vän. Påminner mig om Chuck Pahluniaks "Diary" på något vis .. najjs.
2005-11-07
  > Nästa text
< Föregående

LadyM
LadyM