Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molnens mjuka kuddar

känner solens strålar
ser målnen i skyn
känner vinden

känner smärtan i min kropp
ser molnens mjuka kuddar i skyn
sluter mina ögon
i min tanke tar jag jag mig upp till skyn
bland molnens mjuka kuddar
lägger mig ner bland mjuka moln kuddar

känner solstrålarna
mot min trötta kropp
känner vindens tag om min kropp
som tar min smärta bort
min smärta följer vinden bort

känner solens strålar
känner molnens mjuka kuddar
men känner ingen smärta
bara värme och mjuka kuddar....




Fri vers (Fri form) av Sabina "ops"
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-05 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna