Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud är..

Gud är en kudde
vi kan luta vårt huvud mot

Gud är ett stöd vid vår fot

Gud är ett förråd av kraft




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-05 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna