Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ensammes kärlek



Jag ska binda en pensel utav mitt hår
offra ett revben som skaft
Jag ska gråta tre tårar
att doppa stråna i
Sedan ska jag pentetrera mitt hjärta för färg

Jag ska måla en stjärna på himmelen
och få den att falla
Då ska jag sedan önska
att min brinnande längtan till dig
försvann













Fri vers av Baystream
Läst 845 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2010-04-05 22:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En malström av smärtande skönhet och längtan, så väl fångad i din spindelväv av ord.
2018-09-11

  Gisela Nordell
fin!
2014-06-16

    ej medlem längre
Sorgligt vacker
2013-11-05

  mickech
Mycket bra beskrivit!
2012-05-16

    ej medlem längre
Ännu ett mästerverk av en mästarinna
2011-10-17

  Jean-Michel Orblin
Då ska jag sedan önska
att min brinnande längtan till dig
försvann
Gillar dessa rader!
2011-10-01

  JLindh
Den gör ont i hjärtat, men vacker ömhet.
2010-10-29

    Ladyblack
vackert!
2010-09-23

  Johan Bergstjärna VIP
BRA!
2010-09-16

  john ekström
Bräckligt, vacker Baystream.
2010-05-06

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket vackert skrivet. =)
2010-05-06

  JohannaCarlsson
åh, den här var verklgien vacker. Jag ryser.
2010-04-20

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker och förmedlar en så underbart smärtsam känsla. =)
2010-04-11

  Hawk
Oerhört stark!
Det ska mycket kärlek till för att skriva en sådan här text...
2010-04-07

    Herr Ångest
En passionerad konstnär målar lidandets granna färger i så vackra ord att man bara smälter..

Väldigt bra skrivet måste jag säga!
2010-04-07

  Baystream
Sårosa: Hade skrivit så först men bytte, men... efter att ha läst den igen tycker jag nog att du har rätt - tack.
2010-04-06

    sårosa
fin, tycker om tonen, språket, ovanligt. hittar en tydlig struktur, känns genomtänkt...


jag hade bytt

som jag doppar stråna i

mot

att droppa stråna i..
2010-04-06

  Monika A Mirsch VIP
färg i sorgen - du målar med kraft - bra!
2010-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream