Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kände dej


Jag kände dej
Lite för bra
Du smakade vin
Det var en firmafest
Och den kom, ”så plötsligt”
Och det var inte så att nån….
Hade ordat om den förut
Eller att det skulle vara nån med
Av de s k respektive
Ja inte jag i alla fall

Du smakade vin
Din andedräkt
Var alkoholdränkt
Tung tungkyss
Ett riktigt kåtaktigt beteende
En brinnande kropp
Allt hade kunnat va bra
Allt var vidöppet

Men

Jag var inte den förste den kvällen
Frågan är var jag den andre
Eller tredje
Jag insåg då hur lite samvete
Du hade
Och med ens så orkade jag inte bry mej
Längre
Varför skulle jag bry mej i
Det som uppenbarligen du slutat med
För längesen…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-17 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO