Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror att jag blir älskad

Jag tror att jag,
en vacker dag
som denna,
kommer att
hitta någon
som älskar mig,
bara mig,
mest av allt
på jorden

Jag tror att jag
kommer att
älska lika starkt
tillbaka

Jag väntar
tillitsfullt och stilla
på denna stund




Fri vers av Amorina
Läst 164 gånger
Publicerad 2010-04-06 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina