Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kriget flyttar in


När kriget flyttar in
I Moskva

Så får även ryssar se
Och känna
Vad kriget egentligen är…

Och inte bara Tjetjenier dör
Även ryssar dör om de utsätts för
Våld av för kraftigt slag

Men i statsterrorismens spår
Skapas det förtvivlan som är i nivå med
Att inget finns mer att förlora

Då, när kriget flyttar in
I Moskva
Så får även de känna av det…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 105 gånger
Publicerad 2010-04-06 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO