Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdikt, i natur och själ




Spira

leta löv

i glömskans grenar

mina flagor en fjäril

ännu ung

av solens fuktighet

 

tiden och talen

har jag redan tappat

men mina rynkor och ådror

lever död

av förgänglighet




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 280 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-04-06 13:54



Bookmark and Share


  aol
vackert vännen
2010-04-19

  Amorina
Vacker och en njutning att läsa denna dikt!
2010-04-08

  Blåbäret
livet föds åter om, igen och igen
vårens nyskapande och pånyttfödelse
hur får då inte vi ge oss hän?
2010-04-08

  anits VIP
Vackert
2010-04-07

    ej medlem längre
Det finns alltid liv nånstans, det finns alltid ett grönt blad.

Den är texten hänger väl ihop, tycker jag.
2010-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö