Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gått för långt

Se inte ner på mig.
Jag är inte som alla andra,
jag klarar inte de ni klarar.

Ni klarar inte det jag klarar.

Jag orkar inte berätta mer.
Mina läppar är förseglade nu.

Jag är inte den ni tror.
Jag är bättre än det.

Jag kan inte ta hand om det längre.
Det har gått för långt nu.

Jag mår inte dåligt längre.
Jag mår förjävligt.




Fri vers av miss_me
Läst 399 gånger
Publicerad 2005-11-07 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miss_me