Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att blunda för sanningen, hur GRYM den än är, är FARLIGT och DESTRUKTIVT ! Hitlers tyranneri FÖRSTÄRKTES av att stora delar av tyska folket BLUNDADE och "tittade åt ett annat håll".....


OM: Förljugenhet !

Sanningen
får aldrig stoppas undan
skymfas
förvanskas
eller
besudlas

Sanningen
är, alltid, tyngst
i de stora
sammanhangen
annars blir
fältet fritt
för förljugna haranger
bedrägerier
och "Ondskans Falanger"

När Sanningen körts över
blir det ,oftast, helvetiskt
denna Vidriga Manöver
ska, slås ned, frenetiskt
för "sirlig övertalning"
blir blott, ny överhalning
för Ondskan är smart
DET är uppenbart
krävs mycken tankemöda
att Fanskapet föröda (!)

Så ALLA SanningsSägare
låt Våra Tankar styra
DÅ vår "Godhetsbägare"
vi tömmer, jag "bedyra" !

----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-06 19:48



Bookmark and Share


    Max Poisé
vad är en sanning?
Vem bär på sanningen?
Vad är definitionen?

*filosofins förbannade värld*

*ler åt Larz Sanningar....*

Humanisten Max!
2010-04-06

  Larz Gustafsson VIP
Det är därför det är farligt när kändisar träder fram i tv och förvanskar Bibelns sanningar.
2010-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska