Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saker jag önskar er alla få uppleva.Kärleken!Länge leve den!


Har du någonsin?

Har du någonsin känt en sån otrolig längtan
att du inte kunnat stoppa dina handlingar?

Har du någonsin känt ditt hjärta slå så hårt för någon
att dess pulserande ljud ekar i dina öron?

Har du någonsin gjort det som ditt hjärta i evigheter har skrikit
i ditt inre?

Har du någonsin vågat ta steget
och levt dina drömmar?

Har du någonsin varit så kär i någon
att det känts som ditt hjärta ska sluta slå om du inte fått vara DEN nära
om så bara för en sekund?

Har du någonsin känt en sån växande åtrå att
bara ett utlopp för känslan har hjälpt?

Har du någonsin stått på en gata en regnig natt bara för att titta på
ett tomt och svart fönster där du vet att H*N bor?

Har du någonsin gått på en särskild gata. En omväg.O drömmt
att du just DENNE skulle stöta på?

Har du någonsin?......


Det har jag.







Fri vers av Puzzel_25
Läst 345 gånger
Publicerad 2005-11-07 15:01



Bookmark and Share


    E. Palm
Det har jag.

En fjäderlätt dikt. Fånigt om man inte känt, men det är sanslöst vilken fart pulsen har mitt i regnet på gatan nedanför hans fönster..
2005-11-17

  the-Essence-of-Me
Härlig och varm!! Grattis! =)
Men finstämda ord och ganska stillsam rytm har du lyckats förmedla en flammande känsla! Tycker om att du byggt upp dikten med frågeställningar. Länge leve kärleken som inspirerat till denna fina dikt!
2005-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Puzzel_25
Puzzel_25