Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hoppas du är kvar..du betyder så mycket för mig...nu ska jag sova och drömma om dig....


efter flytten....

efter att ha flyttat
burit och packat
in och ut
så är jag
ganska slut

det enda
som håller mig
upp är
DU

det går inte
en minut utan
dig i mina
tankar

du fyller mina
sinnen
och jag önskar
hett
att vi snart
ska få
skapa lite nya
våra egna
minnen

min enda lediga
dag idag

imorgon jobb
och sedan
stadsresa igen

hämta hem mina
söta små
tonåringar

från deras far

välkomna dem
till sitt nya
hem...

långt ifrån
färdigt än
men jag har
tänkt må du
tro..

stolarna på
balkongen
för dig och mig
askfaten
för dig...
(jag slutade ju
röka för
några år sedan..)

tankar på dig
och din hund

försöker fixa
många små saker
detaljer
sånt som kanske
inte ens märks

men jag har
gjort det av
kärlek till dig

hoppas du kan
förstå det...

det är ju
DIG
jag är kär i!

det kan ingen eller
inget
ändra på

jag hoppas bara
att vi får
en chans

en chans att
älska

tror du det

my magic man?




Fri vers av firefire
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-06 22:42



Bookmark and Share


    Niklas H
oj vad bra. stråk av vemod och längtan. gillas mkt
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire