Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En svår period när en go familjemedlem försvinner från en. Saknar den goa vovven.


Till minne av vår lilla Bella

Lilla Bella
Svansen viftar
Skäller glatt
Drar i kopplet
Leker med laban och Astrid på gräsmattan

Nu är soffan tom men din platts är här ändå
Må platsen vara tom men vi vet att du ligger där
Viftar på svansen och håller oss kär.

Sov gott Bella,,,saknar dig




Fri vers av miramin
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-07 01:42



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Aj, den kändes, jättetråkigt när en älskad dör, fin text
2010-05-08

  Johan Bergstjärna VIP
Det är JOBBIGT att mista en hund eller katt!
Ömsint fint skrivet.
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin