Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

John Blund

Hörs en vaggvisa i mörkret.

Känner sand i ögonen

En man i ögonvrån

Han som aldrig sover.

Hans som aldrig får ro

Med sin magiska sand och melodi vaggar Han dig till sömns.

Sov gott




Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-12 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin