Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är äkta. Ett år utan min storasyster.. Det jag skrev här gjorde jag..Det jag skrev sa hon alltid till..


Äkta sorg

På knä jag sitter vid din sida
Min hand på din
Gråter mot din arm
Ber dig vakna
Komma tillbaka
Inte lämna mig..
Skakar av sorg
Smeker ditt hår
Pussar dig på pannan en sista gång...
Ville inte lämna dig..

Att aldrig få se dig igen gör så ont...
1 år har gått utan dig...

Dina ord finns kvar hos mig...

" I´ll Fly With You..."

En dag ska vi ses igen...vänta på mig ..

Älskar dig min älskade storasyster...




Fri vers av miramin
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-18 14:37



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Fann mina ögon att tåras… fruktansvärd smärta berör verkligen.
2023-09-27

    ej medlem längre
bella sa en gång "lova att du aldrig släppar min tass" och det har varit 2½ år sen hon gjorde slut, och jag älskar henne fortfarande. din dikt fick mig att tänka på henne iaf, tack <3 :')
2023-09-20

  Nina Nightwish
Hjärtskärande.. Den känns och berör
2023-09-20

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande om sorg och saknad och en längtan efter att få mötas igen.
2023-09-18

  Sparvögat VIP
Du berör ~ du målar sorgen
med ömhetens penseldrag…
2023-09-18
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin