Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen ...

Vaknar under körsbärsträden
Rosa och vita blad i mitt hår
Springer den smala stigen ner mot ån
Varmt gräs under mina fötter
Ljummen sommarbris
Vattnet glittrar
Solen smeker min hud
Min dröm.

Nu är jag hemma

Äntligen Hemma




Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 70 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-27 19:56



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Älskar denna, så drömmande
2023-09-28
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin