Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns många barn som upplever natten som skrämmande. Men blundar dom och önskar, så kommer dagen snabbare


Natt

Vi ska gömma oss
Ta skydd för nattens timma

Vi gömmer oss under täcket
Nattlampan är tänd

Vi blundar
När vi öppnar ögonen igen

Ler morgonen




Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-03 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin