Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte troende längre, Men...


Jag var en gång troende
Den tron är borta

Så många som har tagits ifrån mig
Så mycket jag har lidit
Så mycket jag bad och böna om hjälp

Nära döden har jag varit många gånger
Alla människor dör någon gång
Men dessa för tidigt
Farmor
Kusin
Mormor
Extra pappa
Storasyster...

Min tro försvann i tidig tonår.

Om himlen finns..
Så är jag säkert inte välkommen

Jag är inte änns välkommen här på jorden...
Det enda jag hoppas är att få återse min saknade..








Fri vers (Modernistisk dikt) av miramin
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-10-03 15:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är du som utestänger himlen. Inte tvärtom.

2023-10-03
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin