Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte rädd

Jag är inte rädd för att dö
Men jag är rädd för att leva död

Att Dö Blir Ett Äventyr

Så blott en stjärna falla och Döden kommer på besök.
Jag har hängt upp mina vingar
Stenen är på sin plats
Gropen är grävd
Men den ska få vara tom ett tag
För den dagen är inte idag




Fri vers av miramin
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-07 02:03



Bookmark and Share


  kråkan VIP
bra!
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin