Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla har vi mer eller mindre integritet, även som skrivare rör vi olika i våra grytor




rör inte

 


rör inte mina ord förrän jag är borta
men rör min själ
med samma lätta korta önskan
som om du vet
och det räcker bra i sidan
ett pet som inspiration
men just det på min bok
får den att tippa komma till korta
så låt mig slippa
rör inte mina ord förrän jag är borta




Fri vers av Pot Pourri
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-20 17:35



Bookmark and Share


  Thurizas
Lila och turkosa kanter med guldtråd. Så såg jag den.
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri