Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det flådda Samvetets timma



Jag delar mina händer
inväntar mitt straff
Krönt mitt huvud
Gör mig till konung
Jag sticker knivar
i var mans ögon

Vem gråter i mitt namn?
Jag har inga änglar
bara horn i min famn

Naken inför ändlösheten
Min blekvita jungfru
sparkar mig i skrevet
Jag hostar blod
slickar i mig hennes eter

Avlägsnar sorgsna lock
Mina ögon står som
vidöppna fönster
Rakbladsstålets skrapsår
glittrar likt rubiner
Min tunga skriker

Spikar penetrerar fötter
Jag hänger livlöst
på det uppochnervända korset
Halsgropen ryter
”GÖR MIG TILL KONUNG”
medan tårar rinner

Vem gråter i mitt namn?
Är du min ängel?

Min hjässa slår mot golvet



Jag hade bara horn i min famn











Fri vers av Baystream
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-07 09:34



Bookmark and Share


  blaite
Cooletext. Såg dig hänga där som en liten fladdermus. Fast jag fick läsa den 1 000 000 gånger för att förstå den
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream