Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ungdomsdröm



Våren är längtan

solen skiner

skönt och ljuvligt

fönstret står öppet

allt är stilla efter naturens rytm

hon hörs en lärka

som slår sina drillar

utanför ett fönster

luften är varm

OCH

hon längtar efter

sin första längtan

när hon var kär

vinet livar inte längre hennes själ

livet är som en besk dryck

hon vandrar i sina drömmar

läppar törsta efter att kyssa

händer i längtan efter att smeka

OCH

ögon i väntan efter att se

lärkan sjunger kärlekens sång

tröst är hennes längtan.

" Nasrin " den 7/04-2010










Fri vers av Nasrin
Läst 542 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-04-07 10:47



Bookmark and Share


  Rachel Roth
längtan är nog det värdefullast vi har....ändå. fin
2010-04-10

  Larz Gustafsson VIP
Det hör våren till, eller, rättare sagt, det intensifieras då.
2010-04-07

    Mikaela Stigsdotter Larsson
Fint skrivet om hur våren både är hop och smärta.
2010-04-07

  Quasimodo
Ger en bild för naturens årstider som själen, vår, sommar, höst och vinter, hoppas hjärtat ditt snart är i våren igen !!
2010-04-07

  aol
o så underbar härlig poesi, tack vännen,
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin