Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyngsta dagar

 

dagar
tunga som blyplattor omkring min kropp
isolerande mot mänsklig utstrålning
blykammare
blysänken
dagar jag inte orkar
när endast djupen vill famna
och ta emot utan frågor
glömska
blygrå himmel




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-07 12:23



Bookmark and Share


  walborg
Väl beskrivet verkligen - blytyngder.
2010-04-08

  Christine Sabel
Bra beskrivet, grus i magen kan det också kännas som
2010-04-07

  Larz Gustafsson VIP
Jag kommer att få genomlida några sådana med början i morgon.
Ett mentalt KZ.
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger