Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Purpurrött

 

jag målar mina minnen ljusa för livet

av strilande toner vid vägens slut

söker jag husrum för sargade hjärnor

där en durslingad melodi visar mig vägen

in bland tondöva pastellfasader

färgar jag min själ i ljuvaste purpurrött




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-07 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP