Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

`Sofia är inget prinsessämne...

stod det i tidningen idag`
Stackars Carl Philip!
Om jag hade varit tio- femton år yngre så kan jag lova er hon inte hade behövt tjata för att få min kärlek
Hon är ju jättevacker!!!
Go Philip Go!!!
Ja, det hade jag gjort om jag var i dina byxor för vad har du att förlora
Och du kan ju inte få mer än ett Nej!
Kungen och Silvia?!
Vad är det med dom?
De kan väl knappast få bestämma över vem du ska älska eller inte?
Farsan din hittade ju Silvia i Tyskland
En utom Nording!!
Så han har väl inget att säga till om i det här fallet
Eller?
:))

Ken Cassel
7/4-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-07 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel