Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd!


Står i mörkret alldeles för mig själv!

Står där för mig själv med mina dystra tankar
Står där i skuggorna mitt ibland träden och stirrar upp emot molnen som glider så sakta förbi fullmånen
Ja, den fulla fullmånen som skrattar åt mig just nu med sitt gula sken
Rätt åt dig skriker den
Ja, så jag står där och drömmer mig bort
Drömmer om när allt var så ljust
Då jag hade allt
Kärlek och hur många goda vänner som helst
Men nu står jag bara här ensam i mörkret för mig själv och när jag tänker tillbaka så är det så mycket som jag ångrar
att jag har gjort i mitt liv
Saker som jag borde ha fått ogjort
Ja, jag har gjort så många fel, så egentligen så borde jag själv ge mig en fet smäll
Men det är så dags nu när jag har förlorat allt
Det är väl straff nog antar jag…….

Ken Cassel
7/4-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-07 19:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Förmodligen .... :)
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel