Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kärlek öppnar mina ögon

Din kärlek sprider sig djupt, så djupt in i mig

Efteråt...

Känner jag kärlek så stark till allt runt omkring mig

Alla människor jag möter är plötsligt så vackra!

Den trötta småbarnsmamman
Den stressade långtradarchauffören
Det lilla gallskrikande barnet

Allesammans så vackra!

Världen ser annorlunda ut, när jag fått av din kärlek

Din kärlek sprider sig, genom mig, ut till allt och alla i hela världen

Öppnar mina ögon för skönheten i världen

Och jag ler mot dem jag möter






Fri vers av Amorina
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-07 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina