Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är att sova?

Jag somnade igår
Leende

Jag vaknade idag
Leende

Var var jag i natten?

Vad är att sova?

Vad är att vakna?

Natten finns inte

Sömn - vad är det?

Jag har sovit

Sömnlös

Min dröm är verklighet




Fri vers av Amorina
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-08 07:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina