Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga kasta mig ut?

Ska jag våga kasta mig ut?


Marken känns oändligt långt nere där under mig

Jag tvekar, känner vinddraget runt omkring

Jag håller mig krampaktigt fast


Längtan drar mig nedåt, utåt

Ropar lockande:

"Kom, kom, här är glädjen och livet"


Hela den tillvaro jag skapat för mig själv

Hänger nu längst ut på kanten av en ruin

Jag sträcker försiktigt ut ena foten i luften...


Jag är en hårsmån från att falla

Ska jag våga kasta mig ut?

Fritt fall?

Jag, som aldrig ens kunnat tänka mig hoppa fallskärm


Ska jag våga släppa taget?

Bryta upp?

Vandra på ny mark?


En gång till i mitt liv?




Fri vers av Amorina
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-08 08:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Free falling", som Tom Petty sjöng.

Ja, man vet vad man har men inte vad man får.
Ändå förefaller lockelsen så frestande och är så pockande.
2010-04-08

  Monika A Mirsch VIP
att välja - att välja bort - att välja till - svårt - hör livet till - välbeskrivet
2010-04-08

  Eva Helene VIP
"så djärv" ska det förstås stå
2010-04-08

  Eva Helene VIP
Jodå, släng dig ut bara! (ska jag säga som inte är då djärv själv)
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina