Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~


abstraktionslager




det är hål på hinnan
den grå massan flyter
utåin genom det ovala

jag går sönder i de bitar
ni aldrig sett
utrym mej
jag är brandväggar,ligger
stilla i ouppfunna
horisonter

det är hemligt
det finns ingen utgång
shhhh, säj inget
vi finns inte
på ren trots

någon har sålt
bilderna
gömt fotostatkopiorna
nu lever vi
i abstraktionslager




Fri vers av Preben
Läst 375 gånger
Publicerad 2005-11-07 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Preben
Preben