Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~


halsduk




i din halsduk finns ett liv invirat
ett liv fött ur den skugga
som ännu inte hunnits upp
ett närliv av den rytm som
sammanväxt med tystnaden
ska färga skugga till ljus




Fri vers av Preben
Läst 295 gånger
Publicerad 2005-11-07 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Preben
Preben