Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lustens charm










































Det där var dina andetag

som inte kan beskrivas

Enbart erfaras

lätta ogenomtänkta inhalationer
du andas med en öppen mun
varm lustånga genom mitt öra

Ord, så överskattade
Ditt andetag säger allt
talar till mina celler på ett olovligt vis

Mina armar lätt vilande mot dina axlar
Mina händer i ditt hårfäste
Mina fingrar leker långsamt över och igenom dina lockar

Dina pulserande händer och fingrar
dem vilar mot min rygg och masserar mina skulderblad

Våra halspulsådror dansar en intim dans
Fäktas om det lilla utrymmet

Våra huvuden lutar nu mot
våra tår som är ihopflätade

Min haka vilar på din axel
din på min












Resten kan bara kännas
Enbart erfaras

Det är charmen





Fri vers av -Dandy
Läst 336 gånger
Publicerad 2010-04-08 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy