Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett bidrag till tävlingen




Dagen är ljus och mörker - trasdockan1

spela sträng

till dansande dockor

och barnen tar skratt

och delar dem med sig

 

morgondag

tar händer i trådar

gräver gråt

till ensamhet




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 359 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-04-08 11:28



Bookmark and Share


  aol
smärtsam, ett mycket bra bidrag,
2010-04-18

  Anna*
Starka kontraster så som livet också är för trasdockor...
2010-04-14

    Bodil Sandberg
En oerhört fin och talande dikt Fredrik!!
det som barnen får skall de föra vidare i livet
2010-04-13

  Maria Zena Viklund
riktigt bra och stark!
2010-04-12

  Karin Rosberg
Så fin Fredrik!!
2010-04-09

  Lilla My* VIP
Den är stark din dikt!! Från ljusets ljusa till morgondagars mörker...

"morgondag



tar händer i trådar



gräver gråt



till ensamhet"

Med få ord så stark!!
2010-04-08

  walborg
Smärtsamma kontraster.
2010-04-08

  anits VIP
Så vackert och berörande
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö