ibland fastnar man utan att man märker det...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland fastnar man utan att man märker det...




Evighets Masikn

Som en maskin

En som bara går och går

Utan mål

Utan motivation

En som bara går för att den ska

 

Som en jävla evighets maskin

 




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-09 22:48



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Ja.. som munne på en del människor... eller de dumma (och ibland mörka) tankarna i ens huvud.. precis så.. som en jävla evighetsmaskin..
2010-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel