Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasdockan (obs! ingen tävlingsdikt, bara en vanlig en)

Trasig är jag inuti

Full av lösa rester
trådar,
sönderklippt

Jag har ett
skyddande
tyg
runt mitt
trasiga inuti

Den döljer
trasorna
jag fått

Håller mig uppe
så att benen
nästan mig bär

Min mun är glad!

Trasdocka blev min lott

Glad är jag ändå
för det liv jag fått

Trasorna inuti
tog aldrig helt bort

Glädjen i mitt
trasdockehjärta








Fri vers av Amorina
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-08 13:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar tävlingar och vägrar därför att delta i den.

"Lite trasiga och knasiga..."
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina