Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt om glada snubbar

Den senaste tiden
har jag mött
så många
glada snubbar

att jag börjar ångra
mina dikter om
sura gubbar

Dikt var dikt
och verkligheten
var tydligen
en annan




Fri vers av Amorina
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-08 13:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är fortfarande inte glad.
2010-04-08

  Stefan Höglund
Att du träffar glada gubbar beror kanske på att du verkar ganska glad själv,
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina