Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad-bacill

Jag känner mig så glad där inuti!

Jag skruttar runt
och fnissar till för
ingenting

Det var ett konstigt
galet och glatt humör
som spritter till
och sätter fart
på mig

En glad-bacill!




Fri vers av Amorina
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-08 13:57



Bookmark and Share


  Kristian Lind
Skicka över ett gäng, så kanske de sjuka flyr hals över huvud!
2010-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina